Joan Muyskenweg 12-14, Amsterdam

Samen met woningcorporatie Ymere is een traject in gang gezet om dit kavel van de voormalige Renaultgarage aan de Duivendrechtsevaart te (her)ontwikkelen.

Midvast ontwikkelt hier ca 233 appartementen conform het 40-40-20 principe, 1500 meter commerciële ruimte en een parkeergarage, in totaal ongeveer 25.000 m2 BVO, exclusief de parkeergarage. Ymere zal de 40% sociale huurappartementen afnemen, Midvast gaat de overige 40% middenhuur en de 20% vrije sectorhuur in eigen portefeuille nemen, alsmede de commerciële ruimten en de parkeergarage exploiteren.

Het definitief ontwerp van Arons en Gelauff architecten wordt komende zomer afgerond, en conform planning zal de bouwaanvraag in het vierde kwartaal van dit jaar ingediend worden. Midvast heeft voorlopige afspraken met Ymere vastgelegd in een afsprakenbrief. Er wordt nu verder gewerkt naar een Turnkey overeenkomst, ten einde halverwege 2023 de woningen en andere bouwdelen opgeleverd te krijgen, te leveren aan Ymere of in exploitatie te nemen.

Oppervlakte
25.000 m² BVO
Oplevering
Q2 2023
Mapbox
© Mapbox © OpenStreetMap contributors