Uw zoekresultaten

Van der Madeweg 18

,
Voeg toe aan favorieten
8553

Aan de van der Madeweg 18 in Amsterdam Ouder Amstel of Duivendrecht heeft Midvast de locatie van de voormalige steenhouwerij Tetterode verworven. Naar een ontwerp van Dam & Partners wordt hier een kantoor-/bedrijfsgebouw van ca. 9.000 m² BVO ontwikkelt, bedoelt voor de creatieve industrie.
Aangezien de locatie redelijk smal en diep is, worden de werkplekken in het gebouw gegroepeerd rondom verscheidene patio’s. Een nieuw gecreëerde straat richting de kade, aan de oostzijde van het perceel en toegankelijk vanaf de van der Madeweg, verschaft toegang tot de verschillende gebouwdelen. Het gebouw van drie lagen staat bovenop een parkeergarage met ruimte voor ca 70 parkeerplekken. Op het dak komen verschillende daktuinen, die toegankelijk worden voor de gebruikers.
Het gebouw zal gasloos worden opgeleverd, waarbij de energiehuishouding middels een WKO installatie de gebruikers van warmte en koeling voorziet. Deze ontwikkeling past geheel binnen het vigerende bestemmingsplan. De bouwaanvraag zal deze zomer worden aangevraagd.

Stad:
Omgeving:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Woning ID: 2069
Soort bouw: Nieuwbouw
Type object: Bedrijfspand
Gebruiksdoel: Kantoor-/bedrijfsgebouw
Oppervlaktes: 9.000 m² bvo
Realisatie van: Q4 2021
Monument: Niet van toepassing

Neem contact met Ons

Schedule a showing?

Overige projecten

1.850 m² BVO
Kantoor/commercieel
1.150 m² bvo
27 appartementen
1.800 m² bvo
Hotel

Vergelijk Woningen