Over ons

Midvast ontwikkelt  projecten voor de markt én voor haar eigen beleggingsportefeuille. Wij herontwikkelen monumentale panden, transformeren bedrijvenlocaties of ontwikkelen nieuwe woningen, kantoren of mixed-use gebouwen. Midvast is actief in de metropool regio Amsterdam (MRA).

De projecten kennen stuk voor stuk een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Zo worden in monumentale panden nieuwe appartementen volledig turn-key opgeleverd, voorzien van een luxe badkamer en keuken met de laatste innovaties op keukengebied. Ook is er oog voor de restauratie van monumentale details waarmee dit soort panden een tweede leven krijgen en de nieuwe gebruiker optimaal kan wonen in een bijzonder pand.

Naast het realiseren van appartementen in monumentale panden ontwikkelt Midvast ook kantoor- en bedrijfsruimtes, winkels, horeca en bijvoorbeeld hotels. De diversiteit aan projecten is uitdagend en vraagt creativiteit van het team om voor elk pand of locatie de gewenste invulling te vinden, indien nodig wordt hier succesvol het brede netwerk van Midvast ingezet.

Door nauwe samenwerking met gerenommeerde architectenbureaus, adviseurs en bouwbedrijven wordt het ontwikkelproces zo veel als mogelijk geoptimaliseerd zodat het gewenste hoge afwerkingsniveau daadwerkelijk wordt gehaald. Daarnaast hecht Midvast veel waarde aan het duurzaam ontwikkelen van de projecten, dit komt in het ontwerpproces direct aan bod en blijft een belangrijk aandachtspunt tot na de realisatie van een project.