Uw zoekresultaten

Akersluis 8

,
Voeg toe aan favorieten
8692

Aan de rand van het dorp Sloten, een beschermd dorpsgezicht in de gemeente Amsterdam, ligt het perceel Akersluis 8 met daarop een verouderd restaurant en zalencomplex Syriana.

Omdat het geldende bestemmingsplan voorziet in de functie horeca (inclusief hotel) heeft Midvast aan architectenbureau Common Affairs de opdracht verstrekt hier een hotel te ontwerpen dat qua bouwvolume binnen het vigerende bestemmingsplan valt. Hierdoor kan er via een reguliere vergunningsaanvraag een omgevingsvergunning worden verkregen.

Het hotel wordt voorzien van  een duurzame gasloze installatie. De warmte-/koude opwekking, wordt gerealiseerd door middel van warmtepompen. Het ventilatie systeem van het hotel wordt voorzien van luchtbehandelingskasten. Deze kasten hebben een hoog rendement. Dit systeem genereert warmte door middel van de uit te blazen ventilatielucht. Deze teruggewonnen warmte wordt gebruikt om verse lucht voor het hotel op te warmen. Een zogenaamd by-pass systeem zal in de luchtbehandelingskast worden aangebracht ter voorkoming van ongewenste opwarming tijdens de zomermaanden.

Stad:
Omgeving:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Woning ID: 2185
Bouwjaar: 2018-2021
Gebruiksdoel: Hotel
Oppervlaktes: 1.800 m² bvo

Overige projecten

1.850 m² BVO
Kantoor/commercieel
9.000 m² bvo
Kantoor-/bedrijfsgebouw
1.150 m² bvo
27 appartementen

Vergelijk Woningen